dinsdag 23 november 2010

Always my baby....

Kleine kinderen worden groot,en oooohhhh wat haat ik dat!(k was van het weekend bij een vriendin met een puberdochter van 15,oef,dat is ook heftig....dan ben ik blij dat don nog maar 6 is en Jade bijna 3....nog even te gaan...)
Elke leeftijd heeft iets leuks ik weet t maar kunnen we niet van al die leuke dingen iets langer genieten???
Kunnen ze niet byvoorbeeld 2 jaar 1 zijn????Nee,zonder gekheid..het gaat zo snel...Don is 6,eigenlijk 6 en een half en hij gaat als een speer....sinds hij in groep 3 zit is het een echt mens,hij is het nu ook soms niet met dingen eens en zeg het ook,dat is wel even wennen.....hahaha,maar ook wel weer leuk.Hij gaat nu een eigen ik ontwikkelen...wat heel leuk is maar hij blijft toch altijd mijn Baby........

Ik heb papier gebruikt van Websters.....veel stiksels en inkt!
Fijne dag!!!

27 opmerkingen:

 1. Oh wat is deze mooi!!!! Websters is echt jouw stijl!! Prachtig gewoon!! en tja, die stiksels maken het weer helemaal af! Ik vind 'm prachtig. Ja die kinderen, wat gaan ze hard he? Dat vind ik nou van de mijne ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooow dan gaat het opeens echt heel snel.
  Dat zie ik ook gebeuren bij het zoontje van een vriendin van mij. Hij begint al echt heel wijs te worden, dat mag ook als ze 5 zijn. Maar t gaat wel heel snel.

  Enne...je layout ziet er schitterend uit hoor.
  Even mooi als altijd.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig !! zooo mooi dat papier !! En ja..het gaat supersnel die kinderleeftijd, dus geniet er maar van ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik net moeder was zei iemand, geniet er maar van, want hij is zo groot. Ik vond dat zo stom he, dat kleine hummeltje, dat is echt niet zomaar groot dacht ik. En nu is hij negen, pfff een eigen mening, een eigen ik, een eigen smaak .. en toch, mijn lieve kleine knul. Ik herken het zo!

  Je lay-out straalt het helemaal uit. Zo'n stoere knul, de baby is nergens meer te zien, maar het blijft zo voelen. Echt prachtig hoor, de foto, het doorkijkje, waardoor het een soort schilderijtje wordt, het papier en de inkt. Een prachtige manier van scrappen heb je!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik herken je verhaal zo. Mijn jongste is nu 9 (al bijna 10, oeps, wat gaat het hard) en hij is al zo groot maar gelukkig toch ook nog vaak lekker knuffelig en 'klein'. En mijn oudste is 12 1/2 en echt aan het puberen. Ik probeer soms trekjes terug te zien van de tijd dat ze echt klein waren (1, 2 jaar) want ook mis het soms zo dat het echt kleine weg is. Gelukkig hebben we onze knuffelavond ingesteld. Op zaterdag schuiven we gezellig met zijn allen op de bank, lekker iets leuks kijken en samen knuffelen. Hopelijk blijven we dat nog heeeeeel lang doen (net als alle kusjes, knuffels enz die ik dagelijks mag ontvangen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a precious layout and all the work you made is absolutely stunning my friend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt een prachtige layout gemaakt voor je stoere maar toch ook lieve, kinderlijke ventje:) Wat onwijs gaaf met al die laagjes. Don komt zo heel mooi 'tevoorschijn' uit de layout:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kader in het midden heb je knap gedaan, je grote jongen staat zo in het middelpunt. Weer veel leuke details!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wai is dit weer super mooi en ik herken het helemaal alleen zijn die van mij al 39 en 37

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, my friend, I love this...Beautiful!! love how you folded the paper and stitched it..looks fantastic. and I love that you used flowers in a boy page and looks Fantastic. I don't understand so well the journal but I have an idea what you said?...I have a boy(teenager 16) and believe me more age means more complicated but boys are from mommy, enjoy each step!! The resumen...Another Beautiful Work!!! Take Care my friend!!
  HUGS!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat ik niet meer de enige ben met een verhaal...LOL!
  Als onthaalmama word ik betaald alleen bij opvang, dus kindje ziek of mama/papa vakantie...ikke geen centjes...maar toch zeg ik tegen de ouders dat het helemaal niet erg is als ze totaal onverwacht een vrij dagje nemen en bij hun kind willen zijn, ik raad het tot tegenstelling met andere onthaalouders in de buurt, zelfs aan! Omdat ze juist zo snel groeien!!!Ik als mama moet al naar omhoog kijken als ik tegen mijn zonen praat...hihi...worden kolen zoooo groot???LOL!

  Jolanda jij doet het prachtig...ik denk zowel als mama dan als scrappster, je LO is weer superformidastisch!!!Heb je het randje zelf gehaakt? Hier heb je echt weer werk van gemaakt!Knap werk!!
  Heel veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo leuk hoe je hier de bloemen hebt 'omgevouwd'! En ik vind je verhaal erbij weer enorm herkenbaar. Ik ben ervoor dat de tijd 2 x zo langzaam gaat, ik smelt nog altijd weg bij babietjes, peuters, kleuters...en gelukkig blijk ik ook van pubers te kunnen houden (anders was het hier niet echt gezellig denk ik!)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi met al die stiksels, ook SCHITTEREND papier! Leuke foto!
  Geen enkele dag laten voorbij gaan zonder te genieten, helpt al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh oh oh Jolanda, wat is dit weer mooi! Ik kan hier volgens mij wel weer een heel verhaal bij gaan schrijven, maar doe het even niet (is niet slecht bedoeld hoor! Helemaal niet zelfs!). Het is gewoon weer helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi jolanda

  wow wat is die weer schitterend en gaaf papier weer!!

  en ja ik herken ook je verhaal het gaat veel te snel mijn jongste dochter word vandaag alweer 17 en mij oudste over 2 weken 20 jaar!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Your son is so cute!!! And I love your layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je dat mooi gemaakt met het 'opengevouwen' papier! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Yes, yes, saw the leaves!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een onwijs mooie layout! Er zitten zulke mooie details in!
  Ik herken het gevoel helemaal, mijn zoon is bijna 12 en nog even en dan is het middelbare school. De tijd vliegt gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ohhhhhhh yes, i know, what you feel!! i hate it too. slowy my BABY is getting a smal boy..... but i am glad, that he always wants to hugh and kiss with me.....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow Jolanda, this is amazing!! Gorgeous LO!! I love every single detail on this. Truly inspiring! You take care there yeah! xoxo.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hi, dear Jolanda!!:) I apologize for not having time to comment on your great works! They are gorgeous, every single! But watch them constantly - your skill delights!!!:))I'm so glad that I can see your amazing works!!:) Thank you!! And thanks for your kind comments!!
  I love your works!!
  Good time for you and your family!!:)~Ollama

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fabulous LO Jolanda & very clever - I love the torn detail :)

  Hope you're having a great week.
  Hugs
  Tracey
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jolanda!!! WOW!!!!!!!! Oh my gosh! wish I could write Dutch to better express to you how beautiful this l/o is!!....GORGEOUS work hon...love every detail!!

  ~Gabi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat vertederend en ontroerend tegelijkertijd om hierover een schitterende lay-out te maken. Ik vind de foto van Don heel erg hugable! En wat een gave "Jolanda"-details weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. schitterend layout helemooie details!!!!ook

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen