dinsdag 23 november 2010

Sketch 229 bij SC....


Nieuwe week nieuwe sketch....bij SCRAPBOOK CHALLENGES ik vind het een leuke sketch en je kan er veel kanten mee op...Ik heb m gebruikt om een L/O te maken van mijn uitzicht vanaf mijn scrapplek....
Ik ben niet blij met het resultaat,ik heb m op t laatste moment verziekt met de glos op de boomstam...maarja,soms zit het mee en soms zit het tegen he....
Ik ben zeer blij met mijn uitzicht...het geeft een soort rust! Ik woon nu alweer bijna 10 jaar in dit huis,eerst woonde ik in dezelfde straat een stukje verder op,in een bovenwoning..
Toen kwam dit vrij en ik wilde het zoooooo graag,dankzij mijn vriendin haar vader heb ik het gekregen en ik ben er nog elke dag heel blij mee.Ik voel me hier zo thuis!
Nou,ik hoop dat jullie tijd hebben om de sketch te gebruiken,je kan er natuurlijk ook een kaart mee maken...ben je nog niet bekend met SCRAPBOOK CHALLENGES ????kom dan eens een kijkje nemen,het is zo leuk en er word van de week weer heel veel leuks georganiseerd!!!
Fijne dag!!!

17 opmerkingen:

 1. Het is maar goed dat smaken verschillen want ik vind je boom wel geweldig! Je hebt inderdaad een super uitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het schitterend! wat een geweldige boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A house with a view! Mooie boom! Ik vind de boom niet verknald hoor! Ik vind jouw lay-out super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie is er hier verziekt???!!LOL!Nee hoor de boom is heel goed zo, het mag er gerust bij!Je LO is weer helemaal af!Knap gedaan!
  Het huis waar ik in woon is ons eerste huis...ik hou niet van verhuizen...en ik ben hier ook super gelukkig in!We hebben het zelf verbouwd en met hart en ziel twee jaar elk vrij moment in gewerkt...het zou zonde zijn moesten we hier ooit weg gaan!Ik ben blij voor jou dat je er ook zo blij mee bent, het vormt toch een heel groot deel van je leven en als je er dan veilig en gelukkig bent is het helemaal top! ;-)
  Heel veel liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is Beautiful!! I can't see any wrong in the trunk looks great!! Nice view....Home is where our heart is....! love the stitching. Beautiful work as always!! Take Care my friend!
  Hugs!!!!!

  p.d. Thanks, and don't worry I'm taking easy with the work...lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zowel je layout als de boom ook helemaal prachtig: de gloss geeft juist zo mooi de nerven aan...helemaal super zo wat mij betreft:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Jolanda!!!
  Hey girl your layout is so very creative!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat gaaf. En wat heerlijk dat je je zo thuis voelt in je huis. Zo belangrijk om ergens graag te wonen. Een prachtige lay-out, prachtige boom en heerlijk uitzicht!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ik zie niks verziekts op je LO! Ik vind 'm prachtig! Net als je uitzicht...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het juist een prachtige boom! Heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super-originele sketch en wat een prachtige uitwerking! Ik vind je boom helemaal niet verknald overigens! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Poeh lastige sketch, maar je hebt het heel mooi verwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ohhhhhhhhhh my good is this wonderful!!!! the colours!!!! the tree!!!! damn are you talented!!!

  bbbbiiiiiiiiiiiiiiiig hugh my dear friend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gorgeous LO, perfect for Autumn :0

  Hugs
  Tracey
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jouw boom is megamooi!!!!! Nog nooit zoiets gezien. Ik wou dat ik meer tijd had de laatste tijd om meer te scrappen. het lijkt er steeds maar bij in te schieten....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wowwwwww wat gaafffff knap hoor jou ideee
  nou ik heb weer inspiratie gekregen van jou werk!!!

  gr carla

  BeantwoordenVerwijderen