donderdag 25 november 2010

Looking Back.....


Bij Scrapbook challenges is een hele leuk challenge gaande van 4 weken lang elke week een nieuwe challenge.De challenge van deze week is "YOU" scrap over jezelf...en alleen jezelf!!Nou weet ik dat ik dat de laatste weken (dankzij mijn lieve nichtje,de fotograaf,Feline)al heel veel gedaan hebt....maarja ik had er nog een in de kast liggen die nog kon dusse...ik doe lekker mee....
Ik heb mijn L/O Looking Back genoemd....soms denk ik wel eens terug aan wat ik allemaal gedaan heb...en ik kan wel zeggen...dat is best veel.Ik heb drukke en leuke weekenden gehad,veel stappen,drinken,lol,Toen ik eenmaal op mezelf woonde was mijn leven 1 groot feest.Vanaf donderdag avond tot en met zondag avond stappen....zo leuk...er was altijd overal wel wat te beleven....Van house feesten tot kroeg....we waren overal te vinden...en toch ik heb een fantastische tijd gehad....mis ik er geen seconde van.Het leven dat ik nu heb geeft geen ups & downs,geen spanning en sensatie,maar ik ben er zoooooo blij mee.Ik ben nooit gelukkiger geweest en nooit voelde ik me completer!
(tuurlijk zijn er genoeg dingen die er veranderd moeten worden,maar dat is niet zo belangrijk meer,het leven draait om andere dingen.....die ik voorheen zeer burgerlijk vond.....heerlijk!!!)

Ik heb weer eens lekker gewebsterd...ik hou daar zo van!!!En dat "gat" in mijn vorige L/O beviel me wel,dus heb ik er weer een gemaakt!!

Fijn dat jullie weer even langs kwamen en heeeeeeel erg bedankt voor de berichten,ik vind het altijd zo leuk!! 

31 opmerkingen:

 1. Supermooi gedaan! Heel origineel ook. En je journaling es lekker kort maar heel veelzeggend. Mooi stukje werk weer, Jolanda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhhhhhhhhhh my darling!!!!! ohhhhh you are sooooooo sweet!!! i dont know witch i like most.... they are all so hugable!!!! you look like we have been best friends over 20 years...
  .
  oh baby, if there wasnt my son and husband and when i was a man......... grrrrrrr..... i would be a prince on a harley.... hihihihihi..

  big hug and best wishes for you my beauty!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een reactie hier boven de mijne...hihi...slaap je nog rustig nu je weet dat er ook vrouwen voor je vallen.LOL!Jaja ik lees wel "and when i was a man..." maar of dat wat wil zeggen...LOL!
  Maar daar ben ik niet voor gekomen...ik ben hier voor je LO'tje...een tijdje geleden las ik nog dat je niet zo graag in "the picture" stond...maar wat ben je positief veranderd!!!!

  Je LO dus...heel tof gedaan weer...met die frullen en krullen. Knap dat je je compleet voelt...er zouden meer mensen moeten zijn die zich zo voelen, ze willen allemaal veel te veel en zijn met niets meer gelukkig! (ikke wel hoor!!)
  Je ziet er ook heel gelukkig uit, enne "I dont care wat the peaple may say wat the peaple may say 'bout me!!!"...tweet tweet tweet tweet....

  Heel veel liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wow!! Your LO is great!!

  Have a nice evening!
  Zsu

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige layout weer....al die details en die stiksels. Ik vind t prachtig!! Leuk ook om al die foto's te zien. En je verhaaltje is zo herkenbaar! Ik ben nu ook zo burgerlijk geworden en ik vind het heerlijk!!! Leuk he?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi, Lolanda, I adore its Los, and find that they are pretty! Debtor for its commentaries in mine blog. kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi

  nou ik vind je lo weer superrrr!!

  heel erg mooi papier zoals altijd!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wauw!! Wat een geweldige manier om zowel het nu als de jaren daarvoor vast te leggen. Je design is schitterend en het is zo gaaf zoals je in feite uit de layout komt. Hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauuuuw wat is dit weer schitterend gemaakt
  en wat leuk om zo jezelf te scrappen

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. such a beautiful and classic page.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This layout of you is so beautiful,love all the green in it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OH WOW!!! LOVE this!! You do AMAZING work! Just beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige lay-out Jolanda en wat een geweldige foto's. Je staat er prachtig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi het verhaal dat bij deze LO hoort. Je kan aan de foto's zien dat je een tevreden dame was en nog steeds bent. En het gat in het Webster blad vind ik weer reuze-mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is een gat van ... euh ik bedoel een kanjer van een gat. Neenee, ik bedoel eigenlijk een kanjer van een layout. En ben jij dat op die kleine fotootjes ? Je bent niet meer herkenbaar met nu! Maar zoals ik lees is je leven ook veranderd vandaar. Ik weet nog niet of ik meedoe. Ik kleef namelijk niet op een foto. Ik val er steeds af ;o(

  groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi dat gat, dat mag je nog doen :) Super papier ook!
  Leuk en grappig verhaal!
  Mooie fotoootjes van 'vervlogen' tijden, maar deze van 2010 is ook een super leuke hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je blijft tenminste niet aan 1 kapsel hangen :) Leuk om te zien hoe je uiterlijk bent veranderd en om te lezen hoe je leven is veranderd. Ik vind dit een SUPER LO!!! En nou durf jij nog te vragen of ik een nieuwe LO met mijn foto wil maken...ik durf dat natuurlijk niet meer, ik kan hier niet tegenop. Echt niet! Goed weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je dat weer erg leuk gedaan zeg! Leuk zeg die foto's van 'vroeger':)
  Mooie LO ook zeg.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 19. heee feest beest je hebt niet stil gezeten zie ik ben er effe niet ontpopt ze zich ook nog als scrapbeest....gaaf hoor..
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow...Jolanda wat een mooie LO!
  Heel leuk gemaakt!!
  Nou de moed zinkt me in de schoenen om mee te doen aan de challenge;))
  Schitterend!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, Jolanda, I LOVE THIS, GORGEOUS!!!!!! love how you played with the photos and you look Beautiful(like a model)...I still in love how you folded the paper and stitch it...Beautiful Work!!
  Take Care My Friend!!!! HUGS!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. What an amazing creation! Just gorgeous!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, wat leuk zeg om die foto's te zien en het verhaal te lezen wat erbij hoort. Je layout is super mooi geworden!


  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 24. GREAT layout. You are very photogenic!!! And your LO is just perfect / the colors, the proportions the embellishments. Fantastic!!!!!1

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh, wat is jouw verhaal zeer herkenbaar, zeg! Waar is die tijd toch gebleven, nu moet ik er niet zo meer aan denken om in de kroeg te hangen. De foto van 1995 vind ik heel erg mooi, maar je bent nog steeds een hele mooie vrouw om te zien, hoor! Door het gat in het papier knalt de foto van deze tijd er helemaal te gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. leuke origineel lo meid ,hoe je in jaren kan veranderen he!!
  ik vind leuk hoe je de papier om de foto heeft weg gescheurd en zo vast heeft gezet met steekjes!!!

  fijne dag meid

  BeantwoordenVerwijderen
 27. This is fabulous Jolanda! Hope all is well :)

  Hugs
  Tracey
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Congratulations, Jolanda!! We made it to the second round. Good luck!! :)))

  Hugs,
  Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen