maandag 22 november 2010

On my mind.....

December word een drukke maand,dat heeft iedereen wel denk ik.Eerst Sinterklaas,dan Jade haar verjaardag,Don zijn kerstviering voor school,en dan heb ik ook nog beloofd om 2 taarten voor een vriendin te maken,en vergeet de Oud en Nieuw niet.......tjonge....Ik moet deze maand (december) in totaal   6 taarten maken,ik heb er nu al zin in.....het is tijdrovend maar zoooo leuk om te doen,echt een aanrader....als je tijd hebt moet je je er echt eens in verdiepen,het is leuk en helemaal niet moeilijk!
Maar nu even over mijn L/O,die gaat er namelijk over....hahaha....dat ik zoveel denk aan HOE ik de taarten ga maken,voor Jade haar verjaardag maak ik er 2 (grote familie he...)ik denk een met bloemen,en een met harten en glitter....en de rest moet even in overleg.....
Ik heb voor mijn L/O Websters gebruikt,ik vind dit een mooie lijn,lekker zoet zeg maar ;)!
En weer veel genaaid.Dat is op t moment echt mijn ding,ik vind het zo een leuk effect geven.
En ik heb de nettings (tule) van Websters gekocht,ik vind het wel aan de prijs maar het is wel mooi....je ziet hele kleine randjes terug in de die cut....verder weer een hoop geknipt en gekleurd (het frame)
Fijne dag!!!

25 opmerkingen:

  1. Wauw dit is weer super Jolanda, wat een geweldig thema voor je lay-out. Ik ben trouwens heel benieuwd naar je taarten. Ik heb er nu 2 gemaakt maar wat zit er veel tijd in de versiering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wow, wow!!! This is amazing!!! Love it so much!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. superleuk , nee supermooi!!!!
    geweldig hoe alle details zo mooi samenkomen, dat vind ik zo knap!!
    ja december is overal een overvolle maand denk ik, ik zit nu sinds half september thuis met een nekhernia, gaat vooruit maar langzaam!!
    Maar....december vind ik wel supergezellig altijd, kan niet wachten op de boom, maar eerst moet sint het land uit zijn hoor!!
    ja tijd om te scrappen ontbreekt mij al bijna laat staan taarten maken maar het lijkt me inderdaad superleuk!!
    Fijne maandag, ik ga zo naar tandarts zit hele weekend al met kiespijn, het houd niet op hier haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je dit weer supermooi gedaan! Heel mooi die rozetinten. Jaja december vraagt heel wat tijd van ons, maar eh...we hebben toch tijd genoe dus dat maakt helemaal niet uit, toch? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. superleuke lo !! Ik begin er maar niet aan met die taarten..stel je voor dat ik het leuk ga vinden !!! ik kom nu al tijd tekort !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauuuw wat is dit super gaaf

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi

    het is weer een mooie lo!!

    super mooi gemaakt!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. What a cool and pretty LO!!! Unfortunately I understand nothing you wrote LOL!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi Jolanda
    weer zoals altijd erg mooi,het spetterd er weer vanaf.
    ieder werkstuk wat jij maakt is een pronkstukje op zichzelf.
    het is echt genieten om naar jouw werk te kijken.
    groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Jolanda, I wish I could try some of your cakes! But at least I can see your beautiful creations!!! I love this lo!!! And the picture of yours is SO GORGEOUS!!!!! Have a great day!!! HUGS!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat een pracht van een layout weer! Zo heerlijk zoet (net als je taarten waarschijnlijk, hihi), daar houd ik wel van:) En gaaf zoals je de tule verwerkt hebt! Nog bedankt voor je tip op de Webster's ning. Toevallig vond ik het vorige week bij Hobbycompleet. Het is inderdaad wel flink duur, maar dan heb je ook wat;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jolanda!!! Deze is ook weer prachtig!!
    Heel mooie foto!
    mooie details en wat een mooi naaiwerk!
    En ik ben ook al benieuwd naar je taarten!!

    Vele groetjes

    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Weer zo prachtig gemaakt! Hoe verzin je toch elke keer de layout, elke keer is het weer heel anders! En veel succes met de taarten komende maand! Die zet je vast ook op de foto toch? Kun je ons lekker maken;) Veel plezier ook met de voorbereiding voor Sinterklaas thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat je allemaal verteld hebt is prachtig uitgebeeld in je layout.

    groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou, Dit ziet er zoetjes uit Jolanda! Lekker rose vooral ook. Ja, december....zucht voor mij ook altijd een erg drukke maand. Maar ook gezellig vindt ik altijd! En wat de taarten betreft, het lijkt me heel erg leuk om te doen maar ik begin er uit zelfbescherming gewoon niet aan! Ik heb al zoveel hobby's daar kan er echt niet nog een bij. Nee, dat laat ik dan toch aan anderen over! Maar het lijkt me zeker erg leuk om te doen hoor! Succes met alles dan maar en we zien vast nog wel iets lekker voorbij komen ;-) Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Aan de kleurenexplosie op jouw lay-out is het duidelijk te zien dat je veel dingen aan je hoofd heb. Maar ik vind het weer helemaal geweldig uitgebeeld! En jouw taarten zijn inmiddels legendarisch! Ik hoop ooit een stukje bij jou te komen proeven, want iedere keer weer zit ik hier voor mijn computerscherm te kwijlen. Zo lekker ziet het er allemaal uit!
    En als ik het zo lees is de maand december zo voorbij gevlogen met al die activiteiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gave Lo zeg.Hoe verzin je het. Ben ook heel benieuwd naar je taarten.Maak je er tzt. ook een foto van?
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk hoe je jouw foto in deze LO hebt verwerkt! Je kan het er maar mooi druk mee hebben, met al die taarten en hoe je die zo mooi mogelijk kan maken. Jou kennende, komt dat vast helemaal goed. Wel foto's plaatsen hoor! (als je daar tijd voor hebt!)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik hou wel van je steekjes hoor! Heel mooi weer, ik blijf het zeggen, superleuke foto ook! Mooi hoe je al die cupcakes verwerkte, leuke tule ook, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk zeg dat je zoveel taarten mag gaan maken!!
    Je layout vind ik erg mooi geworden en leuk papier ook en die steekjes vind ik ook erg leuk!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. i loved this over at Websters and i loove it here, too! so so cool
    love the fab details!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jolanda this is Beautiful and very funny!!! We have a lot of things in common. You're thinking in cakes, I'm in dresses because December is a hard month for me, too! a lot of activities..a lot of dresses! but is o.k. because we have work and stress..LOL!!! so to relieve the stress we need to make a lot of scrapbooking(the perfect therapy)lol! So my friend don't think to much in all the cakes and things and enjoy each day.... Take Care my friend!!! HUGS!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hoi jolanda wat een super leuke lo
    de zoetheid straal er van af en je heb hele leuke details gebruikt top meid

    fijnen dag gewenst

    liefs carla

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Fantastic Jolanda! I love cupcakes :)

    Hugs
    Tracey
    xx

    BeantwoordenVerwijderen