zondag 23 mei 2010

Ik...



Dit ben ik,hier was ik een jaar of 6.Ik moet altijd lachen om deze foto...mijn zelfgeknipte (door mijn moeder) pony.De bloes met roezen kraag (geweldig vond ik die!)En ik vond het heel eng om op de foto te gaan....ook wel te zien,haha...
Ik heb weer papier gebruikt van de Capella lijn van Basic Grey.Ik vind de L/O op zich wel oke,ben alleen wat minder blij met de bloemen,op de een of andere manier past het niet.(k zet m op de schoorteen,misschien denk ik dan vd week ineens...hey,zo had het gemoeten...)

13 opmerkingen:

  1. Ik vind het een leuke LO. En zo'n zelfgeknipte pony en kraag herken ik wel, hihi. Denk dat ik een soortgelijke foto heb liggen van mezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woehahaha!Ik denk dat elk van ons zich hierin herkent!Voor mij is je LO prima hoor,ik hou van het geponste(?) randje en het papier past bij je bloesje!Wat is er verkeerd met de bloemen?!Ze zijn super!Knap werk Jolanda!
    Dank je voor al je lieve woorden die je steeds op mijn blogje zet!Veel liefs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks so much for visitng my blog and leaving comments.I really appreciate it.Your blog looks amazing.Take care Kerry xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kijkt inderdaad wel een beetje alsof je het niet helemaal vertrouwt :)
    Ik denk niet dat je er veel moet aan veranderen, het lijkt me goed zoals het is, super zelfs! Vol leuke details weeral, ik vind de cirkel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi en wat leuk gedaan zeg met die cirkel!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hihi, altijd leuk van dat soort foto's;) Ik ben dan ietsje jonger, maar heb ook heel veel van dat soort foto's. Moeders, die je graag in een tuinbroekje zien lopen, oma's gebreide truien en mijn charmante knalroze hartjeskettingen... Gelukkig kan ik er nu wel om lachen:) Ik vind je layout wel heel geslaagd hoor! Het is weer een echte Jolanda met zoveel mooie details.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die pony zou nu dus weer supermodern zijn, ik had krullen dus het viel nooit zo op als het hier en daar wat scheef zat haha!
    En zo'n kraagje heeft mijn oudste dochter ook nog gehad, die wordt nu 28!!
    Ik vind de LO prachtig en die bloemen helemaal top!!!
    Niets meer aan doen zou ik zeggen, trots zijn op je resultaat!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ok .... make this picture black and white and then you have a little magnolia prinzess!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hahaha feest der herkening ..gaaf je lo .Ik vind de bloemen ook heeel mooi erbij ...maar ja als de artiest ontevreden is valt er niet te twisten....en waarom hadden wij altijd van die achtelijke pony',s die horen in de wei hihihhihiiihihiihi uhhh hinekhinekhinek,met dank aan onze moeders/vaders.grgrgrgr....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zag je er lief uit en wat een heerlijke, nostalgische lay-out. Jouw pony ziet er nog christelijk uit, hoor. Mijn vader heeft ooit bij mij mijn pony geknipt. Heel erg scheef en achterlijk te kort natuurlijk. Destijds was je nog niet zo bezig met de föhn en er bestond er helaas geen haarschuim. Dus ik heb best wel een tijdje voor paal gelopen. Maar ik was gelukkig niet de enige toen. Ach, gedeelde smart halve smaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. This is fabulous!! your work is always stunning Jolanda!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi


    haha heel herkenbaar!!!

    heel mooi gemaakt!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jolanda, are you sweet girl!! But now, perhaps even prettier and your work is always stunning!!!
    Greeting from Perm!

    BeantwoordenVerwijderen