maandag 24 mei 2010

Kooitje...
Mensen met kinderen zullen dit gevoel kennen,soms wil ik Jade in een kooitje doen.
Zodat ik ze kan beschermen voor alle gevaren om haar heen.Beschermen doe je natuurlijk automatisch,maar soms moet je ze los laten,ja nu al en ze is pas 2.Ik moet ze opgeven voor de peuterspeelzaal,en ik heb er toch moeite mee.(dat had ik bij Don ook,maar dat is alweer 4 jaar geleden,dat gevoel is wat afgezwakt)Stel dat er daar iets met haar gebeurd...dan ben ik er niet bij...ik weet dat het gemekker is,een juf kan ook troosten en Jade zal het er super vinden...maar toch he....
(het voordeel van het in een kooitje doen is ook dat je m af en toe weg kan zetten hahaha ;)Ik ga binnenkort het inschrijf formulier invullen...;).
Ik heb papier gebruikt van Magnolia uit de "once upon a time" lijn.En ja,weer het lintje met de roosjes...dat bedacht ik mezelf ook,moet snel eens iets "nieuws" verzinnen of pikken...hahaha...

21 opmerkingen:

 1. wow.......... breath takin!!!! sooooooooo unbeliveable beautiful!!! you are a scraping queen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een schitterende layout geworden en erg leuk dat je dat kooitje erbij hebt gedaan wat erg goed bij je verhaal past!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi! Een hele lieve LO! leuk ook dat takje en dan met die vlindertjes ernaast! Vertedernd verhaal ook! Ik herken jouw verhaal wel uit mijn beroepssituaties hoor, haha! Is helemaal niet raar! (ik kom uit de kinderopvang en werk tegenwoordig als juf in het basisonderwijs). Ik ben enthouosiast over je LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele mooie lieve lo geworden enuhhh dat kooitje ik ben blij dat ze niet past lekker vrij zijn,maar ik snap je wel hoor.En misschien is het bij meisjes nog erger de beschermings drift...of omdat het zo'n heeeeeel mooi meisje is.Succes met de formulieren laat je kooitje maar een beeeeeeeeeeetje open.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi ik las net dat je action niet kent .Er zit er een in Dinteloord niet zo heel ver bij je vandaan.Canvasjes,verfjes...leuke dingetjes voor in huis.
  succes ooo en ook wat groter vogelkooitjes voor bv in de tuin of op je kast en geen meisjes er in stoppen he!!!!!![de vogelkooitjes hebben ze echt hoor]

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lint is prima hoor, het past heel goed en is deel van je stijl, dus, waarom zou je het veranderen ;-)
  Leuk idee met dat kooitje, het hart is ook prachtig! Voordeel van de peuterspeelzaal is voor jouw misschien wat meer vrije tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wow!!! What a beautiful LO!! Its breathtaking!!
  Have a nice Monday!!! Zsu

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt het kooitje heel erg mooi symbolisch verwerkt. En ik begrijp je volkomen! Het is een echte "Jolanda". Het enige wat ik in een kooi heb zitten is onze Willy, de chinchilla. Juist omdat hij in het wild zichzelf niet redden kan. Alhoewel in de stad zou hij een echte junkfoodchinchilla die lekker bij iedereen gaat schooien, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhh ... such a really beautiful layout Jolanda! Love the colours and the lovely details.
  Hugs, Swantje x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jolanda, dit is echt weer een super LO!
  Zo goed gemaakt!
  En met zo een mooie boodschap er achter!!
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan me dat gevoel zo goed voorstellen. Tja, kleine meisjes worden groot (dat is nog een voordeel van een kooitje: dan kunnen ze niet al te veel groeien, omdat ze dan niet meer in het kooitje passen, haha)...;) Het is een prachtige meisjesachtige layout. Oh zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige lay-out en ik begrijp je gevoel helemaal. Nog een paar jaar en dan gaat mijn oudste alweer uit! Ik weet het, het hoort erbij, maar zo'n kooitje klinkt dan toch niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi

  wat een geweldige lo!!!

  mooi papier en een heel mooi verhaal erbij!!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dit een supermooie LO omdat alles klopt: jouw stijl (gewoon doorgaan met die roosjes hoor!), een mooie foto van jouw dochter en met jouw gevoel erin. Ik herken je gevoel trouwens helemaal, dat loslaten is soms zo makkelijk nog niet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow Jolanda!! this is amazing!! love the pic and all the details looks so fantastic!!
  Great job!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. So cute Jolanda, I love this lo!!
  Have a great week!!
  Beijos ;^)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beautiful page, Jolanda! I love the picture, design and your post about this moment! Hugs.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Stunning layout! Love this!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige layout!!!
  Ook weer zo'n mooie foto:)


  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jolanda! It is very tender and touching! Lovely!
  Greeting from Perm!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. This is very beautiful Jolanda :)

  Hugs
  Tracey
  xx

  BeantwoordenVerwijderen