donderdag 8 april 2010

Gejat!Jaja,deze LO is echt voor het grootste gedeelte gejat....ik zat op het blog van Gabrielle Pollacco te kijken (http://gabriellepollacco.blogspot.com/)en toen zag ik bij haar een LO met dit papier...toen dacht ik hey,dat ligt ook in mijn kast....:)
En ach als je dan toch ideeen op doe bij een ander....er zit heus nogwel iets van mezelf in...even denken...oja,het stippen randje enne de parels om de circel,die komen van een ketting die ik ooit bij een bestelling van Yves Rocher kreeg...komt die toch nog van pas.Op de foto staat Jade,je ziet aan haar blik dat ze een truuk aan t verzinnen is,waarschijnlijk om Don weer eens dwars te zitten.Dat is een beetje haar hobby,soms wel grappig,maar ach die Don,hij heeft t soms erg zwaar met zo'n klein kattekoppie in huis.

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi papier, heel mooie foto en prachtige lay-out. Gejat of niet, je hebt het toch maar gemaakt. Dat lintje onderaan met die roosjes, daar smelt ik voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow! Your LO is really beautifull!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja meisjes gek word je er van hihiih gaaaf je lo en pikken hoezo????Je maakt toch mooi je eigen ding....Lay-out.Dat zijde randje was mij ook opgevallen Tof he!!!Ja heel verhaal maar sinds gister kan ik weer heerlijk bloggen dus ben ik erg in mijn nopjes me oude provider terug..jehjjehheeEn mijn sniffer gaat je vogen hoor ook dat mag ik weer....doeiiiii

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha..beter mooi gejat dan slecht zelf bedacht ...toch ?! mooi hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beter goed gejat, dan slecht gekopieerd, toch!Ik vind het toch helemaal Jolanda! Vooral het gebruik van het Yves Rocher-kettinkje vind ik weer super briljant door jou bedacht!!! En wat een mooie foto van de lieve Jade. Nog heel hartelijk bedankt voor jouw schitterende kaart, wat ontzettend lief van je. Wat zeg ik, je bent gewoon onwijs lief!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is echt een prachtige layout geworden!! De foto vind ik ook erg mooi!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen