donderdag 8 september 2011

Scrapmatts SPRING....

Zo jaja mensen van niets zomaar naar 2 berichten in een week...:)
Ik weet niet wat t is maar,ik kom op het moment tijd te kort.
Het is in de grote vakantie begonnen....toen was ik helemaal het ritme kwijt en het is gewoon niet meer goed gekomen...nu scrap ik natuurlijk wel,maar minder en bloggen schiet er helemaal bij in...dus echt ik ben jullie zeker niet vergeten maar het komt er gewoon even niet van.Ik heb wel mijn DT werk gemaakt voor Scrapmatts....wat zijn het toch een mooie chippies..:)
((here my work for Scrapmatts this month,these chippies are amazing to work with.....really got to have a look overe HERE))

Mijn eerste L/O van deze 4.Deze foto is gemaakt in Disneyland Parijs,ik was daar in Maart en het was zo warm echt "spring"dus :)
((picture made in Disneyland Paris,in the spring,it was hot,a really gooood day :))

 Dit mijn 2e Jade in bad,ooo wat is het toch lachen wat kinderen verzinnen met schuim..."kijk mam,ik heb een baard" of "kijk mam,ik ben een sneeuwpop" altijd lachen,alleen het flesje is wel heeeeel snel op.
(my little girl in bath,called this spring cleaning...)

En deze heb ik gemaakt met mijn gewonnen Bo Bunny papiertjes...leuk papier is dit,mooi en vrolijk...echt voorjaar dacht ik zo...(so thanks SOOKIE,you see,i used it and I love them!!)
((I love the Scrapmatts on this L/O...do you see where it is...Yes the heart flower...I have painted it with smooch pearlized acc inkt,I love that stuff and it looks so good on Scrapmatts :)

En de laatste....nu ik dit plaatst denk ik er ineens aan dat Don helemaal niet op deze L/O's voorkomt...ach,ik had even geen leuke foto van m bij de hand en hij zal t me wel vergeven...Maar de laatste is Jade in haar Drama queen rol...echt vreselijk....als ze een spin ziet kan je haar opvegen...ik begrijp niet van wi ze het heeft...ik ben nl helemaal niet bang van spinnen of wat dan ook (ja ,oke een tijger in de voortuin hoeft niet persee:)
((well the last one fot this month,I really love the chippies and wow have you seen the new ones??next month I will be here with a mini album....So gotto work on it now....been buzzy with it,but wow,what a challenge:)

Bedankt allemaal voor jullie leuke berichten....en echt ik ben jullie niet vergeten maar het is even niet anders.
Thanks all for stopping by....

Have a nice day!!
x

16 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Wat een leukertjes weer. Vooral die met je 'sneeuwpopje' vind ik erg mooi! En dat weinig tijd hebben om te bloggen ken ik... Helaas is het soms even zo maar de tijd die je nu niet kan vinden komt vanzelf wel weer :)
  Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach...die arme Don ;-)
  Geeft niks joh dat je even neit meer in blogland bent. hebben we allemaal wel eens. Je layouts zijn weer geweldig, stuk voor stuk! En die lieve foto's erop. Je beschrijvingen maken het geheel weercompleet. TOF!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat maakt toch niet uit, de scrapzin en -tijd komt vanzelf wel weer 100% terug! Zo te zien zat je wel weer vol inspiratie bij het maken van de layouts, ze zijn zo mooi geworden:) Hele leuke meidenlayouts allemaal:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende l.o. heb je weer gemaakt
  en Don zal je het zeker wel vergeven

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een schitterende lootjes zijn het weer!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, what a nice set of layouts, very creative my Dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn weer allemaal even mooi!!! je hebt zo'n heerlijk unieke stijl!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jolanda, so wonderfully!! :)
  Have a nice day!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lay-outs Jolanda!! En die met dat spinnenweb, geweldig verzonnen :)

  Fijn weekend, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit zijn weer mooie lo-tjes.Enne doe gewoon lekker kalm aan.

  Lfs Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige lootje en zo leuk om al deze verschillende te zien. Je hebt dus aardig wat gedaan. Rustig aan en groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alle 4 heel mooi! Ik kan er geen favoriet uitpikken. De eerste vind ik heel mooi met het masker op de achtergrond, bij de tweede vind ik de bloemen top! De derde is heel mooi van kleur en de laatste is echt heel leuk met dat spinnenweb! Prachtig werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. beautiful. love all of them and the misting of the first one is fantastic.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. What lovely creations on your blog
  Cheers from Bangalore ,India
  Dr Sonia S V
  http://cardsandschoolprojects.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. haha leuk je verhaal over de spin;) Maar wat zijn ze prachtig geworden! Vooral de tweede en de derde vind ik heel erg mooi! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi Jolanda!
  Love this Layout of yours! The Bobunny one I may scraplift, is it ok!?
  xox Julia Sáddi - Brazil

  BeantwoordenVerwijderen