vrijdag 11 februari 2011

Sketch Challenge @ Punky Scraps.....and much more ;)

Voor mijn  gast DTschap  bij Punky Scraps moest ik deze keer iets maken met een sketch...dit is m...

Leuke sketch he...deze maand is het thema LIEFDE....dus dacht ik kom,laat ik eens iets met mijn trouwfoto's doen.Daar heb ik er nog niet zoveel van gescrapt en wel leuk voor deze gelegenheid!
Nigel en ik zijn getrouwd op 1 december 2003,het was een moetje...hahah...ik was ongeveer 3 maanden zwanger toen ik trouwde.(Don is 02-06-2004 geboren)Ik geef eerlijk gezegt niet zo om trouwen,het was meer praktsich.En ik wilde ook geen jurk enzo...maar naarmate het dichter bij kwam,en iedereen had het over de jurk enzo...tja,toen dacht ik ;eigenlijk toch wel leuk...ben dus 1 maand van te voren nog een jurk wezen kopen...hahaha...en ben achteraf blij dat ik het gedaan heb.En toen we een jurk en een pak hadden moesten we ook een fotograaf....nou en toen was het feestje wel compleet!(we hebben geen feest gegeven maar alleen met familie zijn we wezen eten en bowlen,jaja...dat was lachen!!!)
Wat een verhaal.....snel naar mijn L/O...dit heb ik met de sketch gemaakt!!

((A new cool challenge at Punky Scraps..this time let yourself inspired by the sketch,it's a beauty!!
Here's the page i made with it,i used some of our wedding pictures.))



En ik was niet helemaal tevreden met mijn L/O voor sketch 240 bij Scrapbook Challenges....dus heb ik daar even een andere voor gemaakt...deze is het geworden..
((i wasn't very happy with my L/O based on sketch 240 by SC,so i made a new L/O with it!!This one is better i think and i'm satisfied!))
Jade en Don samen op een  fietsje in de tuin aan het spelen...dat ze gezellig spelen samen is niet echt "gewoon" meestal hebben ze als ze bij elkaar in de buurt komen ruzie.Jammer is dat,maar ik hoop dat het na verloop van tijd over gaat!Het gaat nl meestal om niets,of de ene wil iets dat de ander heeft,heel vervelend!
Maarja,we zien wel hoe het loopt!

Verder,jaja,lange post...heb ik nog 2 kaartjes die ik met jullie wil delen!



Ik heb de cupcakes en de vogeltjes gemaakt met Fimo klei.Ik kocht ze regelmatig via Etsy,maar de verzendkosten enzo vind ik dan wel veel (als je voor 10 euro besteld ben je 6 euro kwijt aan verzenden..)dus dacht ik laat ik zelf iets proberen.Fimo is niet zo duur en je kan met wat pakjes heel veel maken!
Nou,dat was het voor vandaag..denk ik,hahaha...bedankt weer voor jullie bezoek!!!
Fijn weekend!

((And at last i want to show some cards...i made the cupcakes and bird myself with Fimo...thanks for visiting my blog and have a very nice weekend!!!))

Oeps,sorry...ik heb nog iets dit is dus de langeste post in mijn bloggeschiedenis (die is nog niet zooo lang;)
Ik heb nog een leuke Valentijns challenge bij Scrapbook Challenges...maak een Valentijnskaart met alleen ROOD!!!(of in iedergeval heeeeeeel veeeel rood.)Ik heb weg tegeven een rode RAK....zin om mee te doen??Ga dan naar Scrapbook Challenges...
Hier is mijn voorbeeld en de RAK...
And Yes..i have a little something.....I have a very nice Valentines card Challenge going on by
I challenge you to make a Valentines card with only (or almost only...;)
the color RED!
You can win this nice RED Valentines RAK.
Have fun and enjoy your weekend!!!

32 opmerkingen:

  1. Woow..now I see that I must have to start with "sew machine"...
    You really do so nice and cool layouts...
    //Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Man man man wat een werk heb jij verzet deze keer!Wow zo mooi is dit allemaal!
    Nu zien we Nigel eens van kortbij...mmmm...LOL!
    De LO van Jade en Don is super...knap op dat witte vel... ene hou je maar vast want de 3 jongens dat nog thuis zijn (dit jaar 19, 18 en 16) is er nu nog steeds elke dag discussie om wie wat heeft gedaan,niet heeft gedaan, weg gelegd, verstopt...grrrrr daar ben ik zo kwaad om! En als ze dan even geen ruzie maken zijn ze met zen allen aan het vechten, fikfakken zoals wij dat hier noemen! LOL!
    Je kaartjes zijn weer plaatjes! En het rode....mjaaa...dat doet me aan Marco denken...waarom weet ik ook niet...hahaha!
    Heel veel liefs en dankjewel voor je blijvende bezoekjes!!!!Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauuuw je bent lekker bezig geweest en wat
    een schitterende creaties heb je gemaakt

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love it, Jolanda!!! Great pages and cards!!!
    Have a nice weekend!!Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige romantiche foto's zijn dat.Jullie zijn een prachtig stel samen! En trouwen met een kindje in je buik...romantischer kan het niet, vind ik. Dat is ook mijn allergrootste droom: ooit met een dikke buik in een prachtige blauwe jurk trouwen met de liefde van mijn leven...mmm...toekomstdromen;) Zowel je twee layouts als de drie superschattige kaartjes zijn helemaal super!! Wat leuk zo'n lange blogpost: dan kunnen wij van extra veel moois genieten:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, wat heb jij in korte tijd veel gedaan! En dan ook nog allemaal handwerk: het witte papier bestempeld, de fimodingetjes gemaakt, borduren. Maar het ziet er daardoor wel heel mooi uit, met zorg gemaakt!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vandaag is rood.......de kleur van je kaartje!
    vandaag is lang.......de term van je blogpost!
    Vandaag is.............tja wat zal ik er nog meer van maken? Hihi. Gave creaties zijn het weer! En hoe heb je al die last-minute-veranderingen voor je bruiloft kunnen doorstaan? Zonder stress? Ik ben op 5 oktober 2007 getrouwd (datum geprikt op 30 juni 2006), dat was dus 1,5 jaar in het teken van de bruiloft, hihi. Ach jee...ik ben aardig op weg geloof ik om mijn reactie nog langer te maken dan jouw blogpost al was...zal een stoppen, haha. Weet in ieder geval dat ik je LO's en kaarten weer heel leuk vind en dat ik weer met plezier bij jou en je blog op bezoek geweest ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauh wat een schitterende creaties heb je weer gemaakt. Wat een gave trouwfoto's zeg! Jij gaat lekker. Je kaartjes zijn ook erg leuk geworden. vooral die rode vind ik geweldig.
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi jolanda

    zo je bent lekker crea bezig geweest!!

    je hebt echt weer super gave lootjes gemaakt!!

    en hele mooi kaartjes heb je gemaakt!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi hoor je LO's! En dat je met fimo aan de slag bent geweest, echt leuk geworden zeg! Goed idee ook en het scheelt weer in de kosten. Je kaartjes zijn ook erg leuk. En ja, die ruzietjes ken ik ook bij onze meiden hoor! De ene keer kunnen ze niet met elkaar en het andere moment niet zonder elkaar, zo gaat dat toch. Fijn weekend. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo meis,
    wat een ontzettend mooie creaties heb je allemaal gemaakt, jij bent echt lekker opdreef.
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Stunning LOs Jolanda & I love those cards especially the handmade cupcakes :)

    Have a fabulous weekend sweetie.
    Hugs
    Tracey
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo wat was je weer creatief bezit geweest en het is heel erg mooi alllemaal. De kaartjes vind ik ook echt heerlijk vrolijk.
    De 'play' lo vind ik super gaaf met die hartjes.
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hihihi ja wat een lange post zeg pfff maar wel een super gave en zelf foto's van jullie beide gescrapt.....gaaaaaaaaaaf en je lo met de kids is ook een droppie geworden.Je kaartjes zijn weer heerlijk vrolijk.
    doeggggg,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Twee prachtige LO's, vooral deze met je trouwfoto's vind ik supermooi!!!
    Ook de kaarten zijn leuk, leuke fimo figuurtjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. helemaal gaaf!!! leuk al die liefdeslootjes...;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Haha dat verhaal van je bruiloft! Heerlijk allemaal toch! Mooie scrap heb je er van gemaakt, mooi met die zwart-wit fotos...
    Andere creaties zijn ook weer erg leuk!
    Ik heb mijn fimoklei vorig jaar weggegeven dom dom dom!!
    Fijn weekend vast!
    Groetjees Karlina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gorgeous! I love the layouts AND the cards! I enjoy looking at layouts that are black, white and red (and creating them too - you'll see my most recent one soon for ScrapTiffany).

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wow, you have been busy my friend!!! LOVE the layout you did with your wedding photos, just lovely. And your cards are gorgeous too. Have a lovely weekend. We are going to be spending ours in the pool cause its hot as heck here in South Africa, and my 3 year old son learnt to swim yesterday!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een supergave LO's in prachtkleuren, lekker knal ! Heel erg mooi Jolanda !

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw wat supergaaf allemaal, zowel de lay-outs, de kaartjes, de klei en de sketch. Ik ga kijken of ik er ook iets mee kan doen.

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je hebt niet stilgezeten zie ik ... Alles vind ik mooi enkel de sketch waar je je trouwfoto's in verwerkt hebt. Het zwarte vind ik nogal hard overkomen, maar dat is mijn mening hoor ! Acheraf bekeken, dacht ik, tja das de stijl van Jolanda en het zwart is je vergeven ;)

    groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. cool stuff Jolanda!! you have been very busy! the firts layout is my favorite!! love it! and the photos are so great!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Nou, dan wordt dit vast ook mijn langste reactie uit de geschiedenis ;)
    Want ik moet eerst even kwijt dat ik het zo leuk vind om bij jou te lezen dat je niet zoveel hebt met trouwen, want ja, dat herken ik dan weer helemaal! Wat een geweldige mooie stoere LO is dat geworden!Ik vond het zwart JUIST heel erg mooi:) De opengescheurde hartjes op je 2e LO zijn een leuk detail op een mooie LO, ga ik proberen te onthouden!! En ooit worden die ruzies vast minder. Dan heb je nog twee heerlijke vrolijke kaartjes en een 100% rood kaart. Ik zit in een soort 100% wit fase en krijg nu ineens allerlei ideeën over kaarten in 1 kleur, dank je wel! Zo, dat waren ook gelijk de meeste uitroeptekens uit de geschiedenis in één bericht, maar dat krijg je als je zoveel leuks in één keer plaatst!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Your work never ceases to amaze me....

    You are such a talented artist sweets.

    Hope you are well.
    Steph xo

    BeantwoordenVerwijderen
  26. You are on a creative highway! Love all your projects! Have a great Sunday

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Your projects are all so beautiful Jolanda!! Look s like your gave your blog a makeover too? love it!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wow...Schitterend!!
    Alles is heel erg mooi!
    Heb je weer heel mooi gemaakt.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauw wat BEAUTIFUL!!!!soory meis dat ik je layout laat heeft bekenen maar het is weer super
    te beworderen je mooie werk!!!

    groetjes carla

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jeetje wat heb je veel leuke dingen gemaakt!!!! Ik vind zowel je kaarten als je layouts prachtig, maar die eerste layout vind ik het mooist (ook vanwege de leuke foto's!!).

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Jij hebt flink je best gedaan! Beide layouts en de Valentijnskaart zijn heerlijk heftig rood! Als daar de liefde hier niet van af spat, dan weet ik het ook niet meer! En jouw kaartjes zijn om op te eten!

    BeantwoordenVerwijderen