zondag 2 januari 2011

ScrapTiffany,publicatie en een Gelukkig Nieuwjaar!!!

Eerste ScrapTiffany challenge..en het is een leuke.We zijn met een heel nieuw designteam (en wat van het oude team) aan de slag gegaan en Tiffany vond het een leuk idee om elkaar wat beter te leren kennen en elkaar te scrapliften....nu had ik dat nog nooit gedaan an vond ik het wel een leuk idee.

 Dit is de L/O van Sophie,die ik heb uitgekozen om te liften ,Dit heb ik er van gemaakt!!
.
Ik heb papier gebruikt van Graphic45 uit de once upon a springtime lijn.Ik vind dit weer super mooi papier en echt heel leuk voor meisjes dingen mee te maken.Zoals jullie ondertussen al weten is Jade een echt meisjes meisje.Het liefst loopt ze de hele dag in jurkjes en met kettingen en glimschoenen.(lang leve de H&M,die heeft leuke glitter ballerina's voor die kleintjes voor een klein prijsje,en om binnen mee te spelen kunnen ze er zeker mee door!!)Het valt me ook altijd op dat Jade zodra ze een jurk aan heeft een rondje draait,om te kijken hoe bol de rok komt te staan,dat kan ik me ook nog goed herinneren van mezelf van vroeger,ik deed dat ook altijd en vond de jurk die het wijdst kwam het mooist.
Jade had zich hier verkleed in haar elfen jurkje dat ik in 2009 voor haar mee had genomen uit Disneyland Parijs.(ik houd zo van die jurkjes....)
En het aan en uitkleden is voor een meisje van toen nog 2 best veel inspanning dus na een half uur rond gehuppeld te hebben viel ze op de bank in slaap.

Hebben jullie zin om mee te doen met deze scraplift challenge..ga dan naar ScrapTiffany.


En dan nog iets leuks....vind ik vooral ;))
http://scrapstreet.com/ss11/1jan/snow4.htm
Klik op de bovenste link om te kijken naar mijn 2e publicatie in het Scrapstreet magazine...


En ik wil bijdeze ook iedereen een heel byzonder mooi,gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen en ik hoop weer veel mooi werk te zien op alle geweldige mooie blogs!!En ik wil iedereen heel erg bedanken voor de lieve berichten,ik word er elke keer weer vrolijk van.
Mijn jaar is even niet zo best begonnen,ik heb griep,echte griep,ik heb dat nog nooit gehad maarrreee,poeh wat is dit naar.Ik heb al 3 dagen 40graden koorts vreselijke pijn overal en uitgeput!!Gelukkig bestaat er paracetamol...en heb ik een troost,het gaat vanzelf weer over.(Don heeft t ook al gehad,met de kerst en is er nu bijna vanaf en Jade heeft t ook...nu is het wachten tot Nigel het krijgt he...)

27 opmerkingen:

  1. Ook van ons de allerbeste wensen voor een spetterend 2011, ik hoop dat je je snel weer beter voelt!
    Aan je werkjes is het zeker niet te zien dat je ziek bent...je LO is weer schitterend!!!!
    Heel veel liefs, Celia.

    NB; 'k stuurde je een mailtje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een supergave LO Jolanda! En zo lief de foto! Je hebt een prachtige dochter, echt een schatje om te zien! Die van mij lopen ook het liefst de hele dag als prinses of elfje door het huis, zo leuk is dat! En ja, daar moeten we nu nog van genieten voor je het weet zijn ze groot en vinden ze het niet meer leuk! Ik wens jou en je gezin ook een heel gezond en gelukkig 2011 en dat we maar weer net zo van elkaars creaties mogen genieten als in 2010 :-)
    Fijne zondag. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar! Ik ben erg benieuwd wat je voor mooie dingen in 2011 gaat maken:) Deze layout is supermooi! Jade is een echt prinsesje en de layout past daar perfect bij. Erg gave interpretatie van de te liften layout!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave layout!!! Leuke kleur ook!! en gefeliciteerd met je pub in het ScrapStreet magazine!! Ik had je lo al zien staan! (ik sta op blz 33!). En jij ook een héél gelukkig 2011!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt een prachtige LO gemaakt; het liften is je goed afgegaan. Wat een schattige foto zeg! En dat verhaal erbij...heerlijk! Jammer dat je het jaar zefl niet goed begonnen bent; heel heel veel beterschap. En denk maar zo: wat je nu gehad hebt kun je de rrest van het jaar niet meer krijgen. Lieve groetjes uit Eindhoven!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wens jou en jouw gezin een heel gelukkig, gezond en creatief 2011 toe! Meis, wat heb je de scraplift mooi uitgewerkt, sprookjesachtig prachtig! En ziek maar lekker goed uit, want als je dit niet doet, komt het de volgende keer dubbel zo hard terug! Liefs, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je dat leuk gelift, helemaal in jouw stijl, knap gedaan! Elfje Jade ziet er schitterend uit in haar jurkje! Wat erg dat je het nieuwe jaar start met een griep, hopelijk ben je snel weer beter.
    Ik wens jou en je gezin een gelukkig nieuw jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jolanda! You won over at Yours Artfully!!! Congrats!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey my friend,both layouts are so pretty ,the first one is so adorable and I love the bright colours on the second one!!
    I wish you the best for 2011!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een heel gelukkig nieuwjaar en beterschap schiet niet echt op zo..
    Je lo is weer super mooi en de andere sneeuwpop is ook gaaf en gefeliciteerd ook natuurlijk.In februari komt Misty er ook in...
    Nou maar hopen dat Nigel niet ziek word.
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel gelukkig nieuwjaar Jolanda! Ik hoop maar dat je vlug weer beter wordt!
    Wat een prachtige layout weer, in prachtige kleuren! Ook je sneeuwman lay-out is heel erg mooi, kan ook niet anders als het gepubliceerd wordt, proficiat hiermee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. zo dat is heel mooi gemaakt de lift oeps als ik eerlijk ben vind ik jou veel mooier layout
    zijn ook mooie kleuren .

    groetjes xxcarla

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De allerbeste wensen voor jou en je gezin natuurlijk. Je bent lekker bezig geweest, de scraplift vind ik super en natuurlijk is de sneeuwpop ook helemaal geweldig. Ik ken het blad niet, is het Amerikaans? Ik hoop op een goede gezondheid voor jullie.
    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De beste wensen voor het nieuwe jaar!!
    Je Lo is net een sprookje!!
    Prachtig...die kleuren,die foto en die details zijn weer super!!

    Vele groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jolando, I love your scraplift from Scrap Tiffany! It's beautiful!

    Thank you for visiting my blog and for the lovely comment, too! 'So nice to work with you on the Scrap Tiffany Design Team!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Congratulations Jolanda for your publication!!! Lovely work there ;)

    Loving your sweet details on your pages !!
    Thank you for your bloglove and happy scrapping 2011!!

    luv,
    jaz

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Jolanda
    Super mooi Layouts.
    Je krijgt e-mail van NitWit digi paper.
    Ik heb paar dagen geleden gestuurd.
    Groetjes
    Renkata

    BeantwoordenVerwijderen
  18. O Jolanda nu wens ik je een extra goed nieuwjaar en dat je maar snel weer beter mag worden!!! Het kan zo vervelend zijn als de één na de ander geveld wordt... Je lift LO ... als jongensmoeder houd ik hier toch zoveel van, lekker roze. En ja dat jurkjesgevoel herken ik ook van vroeger! En wat leuk dat je opnieuw gepubliceerd bent, dat belooft gewoon veel voor het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het spijt me voor die andere mevrouw, maar ik vind die van jou mooier.
    Ik heb vorig jaar de Mexicaanse griep gehad, ik weet hoe je je voelt. Beterschap!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  20. congrats .. these are so soft and pretty .. beautiful LO's.. way to go Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wij wensen jou en je gezin ook de beste wensen voor 2011. Balen joh dat je zo ziek bent. Als moeder kun je eigenlijk niet ziek zijn he. Maar met 40 gr koorts moet je wel in bed liggen. Prachtige LO heb je weer gemaakt. Prachtig mooi papier zeg.
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gelukkig nieuwjaar! Het is een schitterende layout geworden echt super! Leuk ook om een layout te gaan liften! Super leuk dat je weer in dat magazine staat! Heel veel beterschap toegewenst!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Beautiful Fairy layout! I love all the pink and the banner. The pink roses are a perfect addition. Congrats on your publication!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. I just looooooooooove your lift!! and thanks for choosing my layout!!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De layouts zijn prachtig geworden! Ik hoop dat je inmiddels alweer een flink stuk opgeknapt bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. This is absolutely beautiful, I love pink & I love fairies lol What a pretty photo too!

    Have a great week :)
    Hugs
    Tracey
    xx

    BeantwoordenVerwijderen