zondag 21 november 2010

Basic Grey - Curio....

OOOOHHHHH wat houd ik toch van Basic Grey,ik ben echt al jaren fan van dit merk en heb alle lijnen...jaja,ik ben ze nu af en toe aan het gebruiken maar ik bewaarde ze in een speciale map  met alleen Basic Grey.Ik vond het altijd zonde om het te gebruiken,wilde het heel houden,hahaha,tja,iedere gek zijn gebrek zullen we maar zeggen he...(ik heb dit ook met Websters en moet mezelf echt dwingen ze te gebruiken)Dit papier is van de nieuwe lijn Curio,ik heb m gisteren binnen gekregen en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.Lekker veel geknipt en genaaid....
Hebben jullie ook een favoriet merk???

Ik heb met deze L/O meegedaan aan de techniek challenge bij SCRAPBOOK CHALLENGES.

Fijne zondag verder!!

33 opmerkingen:

  1. zo wat gaaf zeg! hoe lang ben je nou bezig met zo'n lo? het lijkt mij een hele klus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OOOO Jolanda a pretty girl being surrounded with pretty flowers!!!!!! lovely indeed ;) and the colour is gorgeous!!

    love,jaz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat ziet er helemaal te gek uit! Geweldig met al die bloemen (wat een boel knipwerk zal dat zijn geweest...) en de stiksteekjes zijn ook supermooi. Mijn favoriete merken zijn op het moment toch wel Bo Bunny, My Mind's Eye en Webster's Pages.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is beautiful again Jolanda, I love all the flowers & Jade looks so cute :)

    Hope you're having a great weekend & have a great week!
    Hugs
    Tracey
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Great paper cutting! Love this lo!!!
    just bought this paper 6 hours ago... Was at my lss to just buy tape glue hehehe but couldnt resist the papers...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig!! Die bloemen zijn te gek! En dat van die favoriete lijnen die te mooi zijn om te gebruiken...hahah dat ken ik :D ik heb dat vooral met sassafraspapiertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig Jolanda! Ik heb niet zo snel dat ik een lijn niet wil verknippen. Ik heb wel vaak dat ik een kadootje voor iemand maak en het dan maar met moeite weg kan geven (Erg he?)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een gave Lo en een schitterende foto van Jade! Een 'vast' favoriet merk heb ik niet, maar ik grijp toch wel heel graag naar Bo Bunny, My Minds Eye, October Afternoon, KaiserCraft, S.E.I. oh haha ik ben al weer een hele opsomming ana het maken! Nog 2 weken dan moet ik al mijn documenten inleveren en nog 3 weken dan heb ik mijn eindgesprek van de opleiding en ben ik hopelijk geslaagd en kan ik weer volop aan de slag met al die leuke merken!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauuuw wat is dit weer super mooi ik heb niet echt een bepaald papier maar vind Bo Bunny en Basic Grey wel eg mooi

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I'm speechless WOW!!!! the work that went into this page to cut all the magnolia flowers. Amazing!!!!!!!!
    Cheers!
    Irma
    IrmaPeredne.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo die is echt heel erg mooi!!

    Liefs Moon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Another gorgeous page girlfriend! I also LOVE BG!! :) Can't believe the weekend is nearly over. Speak to you soon! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, Wauw zeg! Super mooie LO Jolanda. En wat een prachtige dochter heb je toch! Ze staat zo mooi op deze foto! En leuk speels die steekjes en al die mooie bloemen uitgeknipt, pffff wat een werk. Maar goed, het ziet er geweldig uit.
    En ja, ik ben ook eigenlijk wel fan van Websters! Maar ook 3ndypapir vindt ik mooi. Papiertjes blijven verleidelijk! Daar kun je er nooit genoeg van hebben ;-) Fijne avond nog! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow Jolanda, this is sensational layout . Such a beautiful flowers.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dit vind ik een prachtige LO.
    Wat mooi met al die bloemen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jolanda this is absolutely precious,and you made an amazing work my dear friend!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hai wat een prachtige Lo weer zeg. Die tik van jou ken ik maar al te goed. Ik vind het ook vaak zonde om mooi papier te gebruiken. Maar dat heb ik ook met andere dingen die ik gekocht heb en zonde vind om te pakken en ze op te maken. Stom natuurlijk had ik als kind al.(met mooie viltstiften, inhoud van knutseldoosjes, etc)
    Ik vind vooral basic grey, Bo bunny en Cosmo Cricket mooi.
    Fijne avond nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Schitterende layout heb je gemaakt zeg en heel leuk gedaan die uitgeknipte bloemen. Zelf vind ik het soms ook zonde om papier of andere scrapspullen te gebruiken. Ik gebruik veel verschillende merken papier, maar mijn favorieten zijn toch wel Bo Bunny en Basic Grey.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wat een prachtige lay out heb je gemaakt. Ik ben ook gek op het papier van basic grey.
    Mooie blog heb je. Ik ben gelijk volger geworden.
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hey Jolanda wat is deze LO weer super mooi!Schitterend met al die magnoliabloemen!(of hoe heten ze?)En dan het bloempje in het midden,prachtig!!!Moest ik een dochter hebben dan zou ik ze zo gewild hebben...je mag er heel erg fier op zijn!!!!
    Mijn kast zit vol met papier...over wegend BG maar ook andere merken...soms begin ik aan wat en dan wil ik papier gaan kiezen maar leg ik het mooie steeds weer weg...ook ik heb er een probleempje mee om het mooie in stukken te scheuren/snijden!LOL!
    Ik ben al weer benieuwd naar je volgende werkje...maar wens je eerst nog een hele fijne zondagavond! Heel veel liefs, Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw, geweldig mooi gemaakt!!
    Via deze LO kwam ik op je blog terecht.. Ik kom zeker nog eens vaker bij je 'spieken'..
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. gaaf geworden en mijn oog viel ook gelijk voor deze lijn maar eerste even weg..hihii.Maar die van jouw is heel lief..
    doegggggggggg

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik ben blij dat je dat mooie papier aan stukken hebt geknipt anders had ik niet kunnen genieten van zo'n mooie LO!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een knipwerk! Ik vind dat toch zo mooi, zoals je dat ook weer in deze LO hebt verwerkt. En ja, ik hou ook heel erg van Basic Grey, ik gebruik alleen vaak de paperpads omdat ik vooral kaarten maak.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schitterende lay-out! Je bent een ware Basic Grey-ambassadrice! Zeer herkenbaar dat ik ook spulletjes voor mezelf bewaar of dat ze eigenlijk te mooi zijn om te gebruiken. Maar nu gebruik ik steeds meer spulletjes die zelf heel erg mooi vind, want het leven is te kort, hahaha. Mijn favoriete merken zijn o.a. Basic Grey, Webster's Pages, Pink Paislee, Kaiser Craft, Tim Holtz en 7 Gypsies. Kortom ik vind een heleboel mooi. Mijn favoriete lijn van 2010 is toch wel "On the Wings of a Dream" van Shabby Green Door. Zelf heb ik wel de chipboardstickers van Curio, hihihi. Ik begrijp je dus volkomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wow, this is amazingly beautiful! I love all those flowers!! You are so very talented, and it's always a treat to visit your blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. This is Gorgeous!!! I love the hand cut flowers and all the stitching. You girl is cute!! Beautiful work, my friend!! Hugs!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wow, wat een werk!! Al die bloemetjes! Maar het is prachtig geworden. Heb je ALLE lijnen van Basic Grey? Ge wel dig. Ik heb dat ook hoor, dat ik papier zonde vind om te gebruiken, maar eigenlijk is dat reuze zonde om het niet te gebruiken...

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oh wat mooi, wat mooi,wat mooi toch weer!!
    Echt schitterend!
    Heel mooi papier en die details zijn weer super!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een bloem tussen de bloemen!!!
    Petje af voor je knipkunst, Jolanda! Super gedaan!!! Ik heb ook papier waar ik niet graag in knip, liever naar kijk, maar vroeg of laat moet het er toch aan geloven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. I just love this layout, it is so beautiful! I so much enjoy seeing your amazing creations. I hope you had a fabulous weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. wat prachtig wat een werkje he het uit knippen
    van de bloemen ,de papier is ook prachtig ,ik heb deze papier ook gekocht bij de Crea.

    groetjes xx carla

    BeantwoordenVerwijderen