zaterdag 23 oktober 2010

Me



Gewoon weer hahahaha...een foto van mezelf!Ik vind deze foto heel mooi en vooral ook omdat ik mijn achterkant zelf niet kan zien.
Ik heb mijn eerste Tattoo op mijn 20e genomen,gelukkig niet eerder want dan waren het waarschijnlijk tweety's enzo geworden.Mijn pa en ma zijn zwaar tegen en hebben altijd gezegt....niet zolang je in dit huis woont....nu heb ik daar niet helemaal naar geluisterd,zo hoort dat toch,hahahah....
Ik heb nogsteeds van geen een spijt,en ik heb er wel een aantal!Ik hou hier nou eenmaal van,ik zou zo een arm of rug vol nemen...maar oef wat is het duur en ik ben met wat ik nu heb zeer tevreden.....nog meer mensen met tattoo's?Om een speciale reden genomen misschien..of iemand die erover denkt het te laten doen..??(even voor de duidelijkheid...de 3 tekens in het midden van mijn rug is mijn sterrenbeeld in hiërogliefen,RAM)
Ik heb papier gebruikt van Websters en basic grey en embellies van MM,en natuurlijk weer heeeeel veeeel stiksels..

Fijn weekend allemaal!!!!!Het is lekker weer om te scrappen!!

30 opmerkingen:

  1. Wauw! Het papier past echt perfect bij de foto en leuk ook dat je een foto scrapt over je tattoo's! Er is echt super veel te zien op deze layout en leuk met die stiksels! Zelf zou ik (denk) nooit een tattoo nemen, maar bij andere mensen vind ik het wel erg leuk staan.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende l.o.

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi papier Jolanda, echt heel mooi! Mooie embellishments ook en veel leuke stiksels die je allemaal met de hand zet weet ik nu! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi jolanda,
    what a fantastic layout!!!

    hugs.
    Lila

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb er ook lang over getwijfeld of ik er ooit eentje zou zetten...heb het tenslotte nooit gedaan...net zoals een piercing in de navel...prachtig...gelukkig heb ik dit nooit laten doen,je zou hem nu niet meer zien hangen!LOL!
    Ik vind het ook wel heel mooi zo'n tattoo's,die stoere mannen die hun hele arm of schouder laten beschilderen...
    Wat ik bij die van jou spijtig vind, ik mag het toch zeggen hé?, is dat ze zo op een rijtje staan...voor de rest zijn ze super!
    Ik ben nu niet op blogvisite gekomen om je aftebreken hoor!Maar wel om weer naar een super LO te komen zien...er staat weer zoveel op!Geweldig is dat...knap gedaan Jolanda!!!


    Wat betreft de haarkleur van mijn "bubbling Tilda", ik dacht dat het "Antique Linnen" en "Vintage Photo" was.
    Heel erg leuk je steeds weer te zien!

    Jij ook nog een fijn weekendje en tot blogs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk herkenbaar van je ouders, de mijne zeiden hetzelfde, alleen dan over gaatjes in mijn oren. Die heb ik gelijk genomen toen ik op kamers woonde... Tattoo's is voor mij een stapje te ver, maar wel super gaaf dat je deze foto hebt gescrapt!!
    Liefs, Johanna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Jolanda!!! This is GORGEOUS!!! I love the photo..you looks great and the LO is Beautiful...love all the layering and texture.
    The papers are beautiful...I have it!
    Have a nice weekend, my friend!!!! Hugs
    Marilyn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jolanda,
    hij is super mooi,mooie foto.
    Groetjes Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De foto is natuurlijk super geworden.Je hebt er een onwijs gave lo mee gemaakt .Met een heerlijke combi van super scrapmerken....enuhh tattoo,nee ik niet hoor.Gaatjes in mijn oorlellen is al genoeg hihihi.
    fijn weekend groetjes,lean

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jolanda, Вы очень красивая и интересная женщина! Фотография отличная, с загадкой. Страница получилась красивая и гармоничная!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Jolanda, ik vind je Lo prachtig. Het papier is schitterend zeg. Je foto vind ik onwijs mooi. Je hiëroglieven tattoo's vind ik erg bijzonder. Zelf heb ik geen tattoo. Nooit behoefte aan gehad.
    Prettig weekend nog
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooh! Jolanda, photo looks great on this stunning backdrop!! :) Very, very!! :)
    Have a nice day!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nogmaals, Erg mooi deze foto Jolanda! Heel mooi met dit papier erbij, past perfect. En over de tatoos, echt stoer vind ik ze! Heel mooi. Ik heb zelf heeeeel lang getwijfeld over een soort van vlinder op mijn onderrug en dan in pastel kleuren! Had altijd de afbeelding bij me, die had ik eens ergens in een blad gevonden en vond het zooooo mooi! Op de een of andere manier is het er nooit van gekomen en nu heb ik zoiets van ach, het is goed zo.
    Fijne avond! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooie foto!!
    Schitterend Lo weer!
    Prachtige details!!
    Neen geen tattoo...(nog niet)misschien ooit of misschien nooit!
    Ik twijfel...moest ik weten dat de pijn wel meevalt zou ik wel al eentje hebben denk ik:)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige foto om te hebben en je hebt hem ook heel erg mooi gescrapt. De stiksteekjes zien er weer hartstikke gaaf uit! Enne, tattoos...nee sorry, maar dat is niets voor mij;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nee heb zelf geen tatoos en ja vind ze wel prachtig, alle drie mijn kids hebben hele mooie bijzondere tatoos, zou er zelf wel een willen als symbool, iets van marilyn en mij samen, heb mezelf ooit er een beloofd als ik onder de 80 kilo zou wegen, maar helaas de weegschaal wilde niet meewerken die ging steeds de andere kant op, heb wel een neuspiercing, en een extra gaatje boven de "normale oorgaatjes,ooit misschien nog eens iets aan de zijkant van mijn voet, maar ach duur inderdaad.
    Je LO vind ik schitterend , prachtige foto, prachtig papier, en een heel mooi geheel ervan gemaakt!!!
    Fijn weekend, morgen vieren we marilyn haar verjaardag, met kinderen en kleinkinderen, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een schitterende "Me" lay-out!!!! Boordevol met prachtige details. Zelf heb ik geen tattoo's want ik heb een zeer gevoelige huid. Maar als het één zou moeten worden dan zou het een zeepaardje of een kolibri worden. Zelf vind ik het verhaal achter een tattoo altijd interessant. Een ex van mij had wel een tweety, hihihi. Dat vond ik heel erg kinderachtig. Keltische tattoo's vind ik prachtig en ik mag graag naar de serie Miami Ink op Discovery kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. This is really so beautiful as this fantastic pic of you and the layering is stunning!!!
    Have a great Sunday my friend!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Love the layering ! Just absolutely adorable. And the photo is way cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Great page Jolanda. Very brave to have a tattoo, I have been thinking about it, but don't know if it's really me. My hubby got his wedding band tattooed on his finger a few months back and said it was very sore!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. je lo is echt schitterend geworden. De foto komt zo echt super tot zijn recht.
    Ik heb zelf ook een tatoo, een klein dolfijntje op mijn schouderblad. ik heb hem inmiddels 11 jaar en ik moet zeggen nu de kleuren doffer aan het worden zijn vind ik hem steeds mooier worden,
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een prachtige layout, past precies bij die prachtige foto!! Ik ben gek op al die layers en stiksels! En nee, ik heb geen tatoos, past echt niet bij mij, maar bij jou vind ik ze geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hoi

    wat een supermooie lo heb je gemaakt!!

    mooi foto van je zelf!!

    ik heb oook een tatoo op mijn enkel van een tijgertje want dat zijn mijn lievelings dieren en heb lang getwijfelt of ik nog een zou nemen,maar heb het toch niet gedaan,vond 1 wel genoeg!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Knappe foto meid! Die LO met al die laagjes en zooo veel om naar te kijken... heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je mooie foto heeft hier een waardige plek gekregen zeg! Je LO is helemaal in stijl met de foto, stoere kleuren! Ik moet je teleurstellen, we hebben toch nóg een verschil...ik heb geen tattoo en wil er zelf ook geen. Maar bij anderen kan ik het echt heel mooi vinden, zowel bij mannen als bij vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wow weer zo,n prachtige lo gave styl is het
    helemaal top

    groetjes xx carla

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Een schitterende Lo Jolanda en je hebt een prachtige rug hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. WOW! Beautiful picture, Beautiful layout - LOVE the layers, textures, all the elements are so different, yet blend so well! Great job! As far as a tatoo - I think they are great on others - and would like one - but I would never be able to commit to one design so permanently - I could never decide what I would want forever on my body - plus my hubby hates them - so it is no tattoo for me!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik had op het kleine fotootje al gezien dat je een tattoo had, maar kon niet goed zien wat het voorstelde, leuk om nu te weten waar het voor staat. Mooie stoere layout heb je eromheen gemaakt! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. helemaal geweldig die LO!! echt SUPER!!
    enne wat betreft die tattoos!! helemaal SJIEK!!
    ik heb er zelf ook 1 al een jaar of 6 denk ik zo (ik had het toen nodig denk ik???) (hij is een beetje groot uitgevallen haha) ik had m kleiner in gedachte maar toen ik m wilde laten zetten zei die mevrouw als ik hem zo klein maak vallen veel details weg dus... tja ik zat er toch he dan maar direct goed... (eh denk nu niet dat het een plaat is van HIER TOT GUNDER HE!! haha t is een schouderblad vol) heb er nog wel es over nagedacht om er nog 1 te laten zetten maar zou niet weten wat of waar dus dan maar niet he...

    enne had ik al gezegt dat je LO geweldig is??!!! hm al vind ik dat van al je werk maar goed zeg het nog maar een keer!!

    Doeg Gr. Cora

    BeantwoordenVerwijderen