zondag 19 september 2010

Don's eerste aankoop....


Dit weet iederen nogwel van zichzelf van vroeger denk ik,je eerste aankoop...op bijv een schoolreis ofzo...
Nou Don was Donderdag (16-09-2010)op schoolreis naar de Efteling,ik vond het nogal wat hij zit in groep 3 en de kinderen zijn 6 en dan al naar een groot park als de Efteling tjonge...maar er was 1 op 3 begeleiding dus het leek me wel oke...
Ook mochten de kinderen ieder 5 euro meenemen om wat te kopen,nu dacht ik dat word waarschijnlijk een hele grote zak snoep ofzo...maar nee,het werd deze olifant,helemaal zelf uit gekozen...en trots dat hij er op is!!!Hij kwam de bus uit en gelijk moesten we m bekijken...er was ook nog een klein ongelukje gebeurd,Don had zijn tas laten vallen en er was een poot van de olifant afgebroken,nu was zijn begeleider naar het winkeltje terug gegaan en had het verteld en toen kreeg hij een nieuwe,dat vond ik wel heel aardig!!
Don is super blij met het fantje en het moet bij zijn bed staan (als mooie herinnering zegt hij zelf)
Als ik er bij was geweest hadden we dit olifantje niet zo snel gekocht,niet echt mijn ding,daarom vind ik het wel byzonder.Ik heb wel een apart plekje in de kast met "lelijke"dingen,dat zijn dingen die voor mijn verjaardag gekocht zijn en uitgezocht door Don,al vanaf zijn 2e het zijn mijn mooiste kado's!!!!
Bij Scrapbook Challenges is een leuke challenge met het woord "FIRST" voor alles is een eerste keer en dit is mijn L/O voor deze challenge,heb je ook een "first"moment gescrapt of ga je dat scrappen...doe dan mee met de challenge!!!

21 opmerkingen:

 1. i wish you a fab sunday with lots of love and laughs!!!!!
  big fat thin hug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoy Jolanda,
  Ik vind het heel speciaal dat een jongetje van die leeftijd met zo een kadootje afkomt! Ik vind het superschattig van Don... idd. hij kon ook een grote zak snoep/chips kopen hé ;-))
  Prachtige lo. ook!
  Fijne zondag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verhaal en een leuk idee om een pagina over te maken! Mooi gescrapt ook, de kleuren van het olifantje keren terug in het papier, leuk! Wat een mooie details weer allemaal, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind die olifant prachtig en je lo ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi jolanda

  wat een super lo!!!

  en wat een leuk verhaal!!

  heel mooi gemaakt leuke details!!

  fijne zondag
  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee for jouw layout.
  Prachtig gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjonge....ik blijf maar achterliggen met reacties achterlaten. Sorry hoor!

  Wat een bijzonder moment is dit geweest zeg, in alle opzichten! Ik ben het met je eens; het is nogal wat om met kinderen van groep 3 naar een groot park als de Efteling te gaan. Wat leuk dat Don een olifantje uitgezocht heeft! Wel heel zielig dat er een pootje afgebroken was. Maar het is prima opgelost, gelukkig. Gaan ze bij jullie op school altijd in het begin van het jaar op schoolreisje?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je toch weer een geweldig verhaal gescrapt. Alle "Jolanda"-details zijn weer helemaal super bedacht! Ik vind het olifantje best wel grappig. Ze bestaan echt nog lelijker hoor, want mijn jongere broer heeft ze gespaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een bijzonder verhaal (super dat hij een nieuwe kreeg) en heel mooi in de creatie verwerkt, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schattig, zo'n eerste aankoop. Ik weet ook nog precies wat mijn eerste was: een Barbiepoppetje in een tasje van 1 euro, ik heb hem nog steeds:) Je layout is ook super! De meditterane kleuren staan super bij de olifant.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop voor jou dat hij je blog niet leest! Want dan gaat hij zeker in het vervolg een grote zak snoep nemen...hij heeft hier heel waarschijnlijk niet over moeten nadenken...gewoon lukraak gekocht want wat vind je nu nog voor €5? Ik had er een ijsje voor gekocht maar hieruit kan je dus het verschil van opvoeding uit opmaken!;-)
  Je mag er trots op zijn op je zoon en je LO want die is ook weer geweldig mooi!
  Liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi l.o. heb je ervan gemaakt en
  het verhaal is wel heel erg leuk om te lezen

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 13. gaaf verhaal arme Don maar hij vind hem super tof.
  Je lo is weer super geworden helemaal in style...hihih is dat nu gaaf of olifanten lelijk..uhh dom.
  groetjes,Lean leuke challenge ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow my friend,the layering here is fantastic.I love all the details you added related with the photo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Cool purchase and page! Love all the layering and detail on this page. Nice job!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuk verhaal!!
  Leuk olifantjes...
  Je LO is echt weer heel mooi.
  Veel succes met de challenge!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk verhaal, ik heb ook 2 kastplanken vol met dit soort dingen staan, moederdagkadootjes etc. Allemaal even dierbaar, en dat is dit olifantje ook. Wat ik zo goed vind aan je LO is dat de olifant eruit springt en omgeven is met allemaal laagjes en mooie papiertjes, lintjes etc. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtig verhaal en wat lief dat de begeleidster terug naar de winkel gegaan was toen het pootje kapot was. Ik kan me zo goed voorstellen dat hij verdrietig was toen zijn zelf gekochte schat kapot ging maar gelukkig heeft hij een nieuwe gekregen. Ik vind je lay-out natuurlijk ook weer prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk zeg dat je zijn eerste aankoop hebt gescrapt! Er is echt heel veel te zien op deze layout! Leuk verhaal ook achter de foto!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. I love the layers Jolanda!!! And the blue pp is so Gorgeous!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. This is great and I love all the details on it.

  BeantwoordenVerwijderen