woensdag 11 augustus 2010

Baby Olifant...Zijn ze niet schattig,jonge dieren???Ik vind het zelf altijd heel leuk om naar te kijken,we hebben dan ook een abonnement voor Diergaarde Blijdorp.En dit jaar zitten we goed wat de geboortes betreft,we hebben tijgers,hyena's,toekans en nog veel meer.
Van de week zijn we met mijn moeder naar de dierentuin geweest,Don wil graag aan oma laten zien wat er allemaal is,hij weet heel goed de weg!En het jonge olifantje was zo schattig,we kregen (om te vieren dat ze geboren is) allemaal beschuit met muisjes.De kleine tijgertjes waren ook heel leuk maar die kreeg ik niet op de foto,zoveel mensen die daar aan het kijken waren.
Ik heb deze L/O gemaakt naar sketch 212 van Scrapbook Challenges.het papier is van Basic Grey uit de Sugared lijn,een oude lijn,maar t lag nog in de kast...zoals zoveel,hahaha...

17 opmerkingen:

 1. ohhh jolanda that layout is totaly wonderful! the little elefant on the left side!! wowiii.. and the flowers and the papers..... sooo nice!! so different.... you are soooo talented!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn ze niet schattig?! Zowel die olifanten als je kids! Wat heb je dit weer leuk gedaan! Wij zijn gisteren naar Dierenrijk Europa (in Nuenen) geweest; ook dat was erg leuk en natuurlijk heb ik weer foto's gemaakt! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi jolanda

  wat heb je weer een schitterende lo gemaakt!!

  mooie foto's heb je weer gemaakt!!

  ik heb nog steeds de inspiratie niet!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. как здорово! Прелесть!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, Jolanda, how lovely - this little elephant and your kids! :) You bring a pleasure for its pages of as always!
  Thank you for your kind words in my blog! They inspire me! :)
  Happiness to your friendly family!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi!!! Leuk ook het papieren olifantje. Super hoe je die draad rond die splitpennen/kralen draait. Prachtige pagina weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf en lief lootje geworden met mooie details.En ja wat voor papiertje we allemaal in de kast hebben liggen...ppfff.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Jolanda, gelukkig lees ik af en toe ook de reacties van de andere bezoekers want had het draadje rond de splitpennen niet meteen gezien....dat bedoelde ik nou de vorige keer...je kan minutenlang zitten kijken en dan nog leuke details missen! LOL!
  Heel mooi hoor met dat olifantje en dat papier...heb het ook nog in mijn kast liggen *schaam* samen met nog ander mooi papier!
  Heel veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit weer een schitterende l.o.
  en zo leuk met die lekker etende kinderen

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk heb je dit gemaakt met de super foto en dan de foto's van de kids met beschuit met muisjes, beter kun je het niet bij elkaar zoeken. Super papier en prachtige elementen weer, echt weer een heel mooi geheel geworden, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, wat een superlieve lay-out, zowel de foto van de olifanten als de foto's van de kindjes zijn super schattig. Ik vind het altijd weer geweldig om te zien hoe je van ieder onderwerp weer iets bijzonders kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoy Jolanda,
  Wat een prachtige lo.! Foto's zijn superlief!
  Prachtige kleurencombi ook!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze layout is weer super hoor. Fantastische foto's en megagoed over nagedacht. Ben jij er ook zo eentje die de kleding van de kids aanpast aan de activiteit (ik wel....oeps). Sterker nog, soms denk ik wel eens dat ik dingen doe omdat je daar zo leuke foto's van kunt maken....ga zo bijvoorbeeld bramen plukken......

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie LO weer!
  Schitterende foto's heb je gebruikt.
  Leuke details

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Very nice, Jolanda!! Great photos!! Hugs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. That layout is so cute! nice pictures.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hello Jolanda, this is a fab LO my little granddaughter would love this too as she is crazy about elephants lol :)

  Hope you are well.

  Hugs
  Tracey
  xx

  BeantwoordenVerwijderen