maandag 3 mei 2010

en voor Amber,De laatste "hanger" is voor Amber,ze word de 28e 16!.Amber is echt een meisjes meisje,houd van glitters ,strikjes ,sieraden ,cupcakes ,PIP en alles wat daar nog meer bij past.De foto is weer gemaakt door Feline (mijn andere nichtje).Ik heb voor deze hanger kleur gebruikt....papier van Basic Grey (indian summer)En ik vind het vosje leuk omdat er ook een vosje op haar shirt staat.Ik heb nu alle hangers die ik wilde maken af...jammer ik vind dit nl heel leuk om te doen.(kijken wie er volgende maand jarig is...;)

7 opmerkingen:

 1. hoi

  heel erg mooi,en wat een mooie foto!!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja...! Dat vosje is supergoed gekozen! Geweldige vondst! Verder vind ik deze hanger ook weer helemaal mooi, Jij vind het jammer dat ze nu allemaal klaar zijn, maar uh...ik ook hoor want ze zijn erg leuk om te bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, alweer zo mooi! Dat vosje is supergaaf en ook zo mooi ingekleurd. Hele stoere foto heb je weer gebruikt!

  Enne, ik moest wel lachen om je reactie op mijn blog. Ik heb namelijk heel stiekem een klein setje voor kaarten maken onderin mijn koffer gestopt. Want 4 dagen zonder scrappen...dat lukt me bijna niet meer, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige hanger heb je gemaakt! Super weer!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO deze is heel gaaf geworden ze is er vast heel blij mee.
  Kan je geen verjaardag verzinnen?????
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet wel wie er volgende maand jarig is, ben benieuwd ;) Het is bijna niet bij te houden, dit blog, of liever gezegd: het tempo waarin je kaarten produceert ;) en allemaal zo mooi, maar een voorlopig hoogtepunt is voor mij de paardebloemmm!

  groetjes, Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die is ook al zo gaaf! Nog even en dan kun je een hangertjeswinkel openen door al die nichtjes en neefjes die reclame voor jouw schitterende kunstwerkjes maken, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen