donderdag 22 april 2010

Oud & Nieuw
Jade en Oma Mies,Oma Mies is 95!Ze is de oma van Nigel,de oudste van de familie,En Jade is op deze foto bijna 2,de jongste van de familie.
Ik vond het wel leuk om met deze foto iets te maken,toch byzonder zo'n oude oma.
Ik heb papier gebruikt van Basic Grey van de Stella Ruby lijn.

8 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad wel heel erg bijzonder...wat prachtig dat Jade haar overgrootmoeder ook kent. Dat kunnen veel kinderen niet zeggen. En je hebt de foto prachtig gescrapt op deze layout. De cirkel van pareltjes is schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very beautiful!!! A great page you have made!!!

  Have a nice evening!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto je hebt er een gave lo mee gemaakt en zeker bijzonder om met je overgrootmoeder op de foto te staan en te kennen.Wat een leeftijd verschil pfff..
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je veel leuke embelishments en weeral zo'n prachtig papier, de parelcirkel is mooi!Ik zag vandaag papier van Graphic45 liggen, moest aan jouw mooie scraps denken en heb het dus gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lay-out en wat zeer vertederend! Heel bijzonder dat Jade haar overgrootmoeder kent! De Stella Rubylijn was door de meeste een zeer onderschatte lijn, Het papier is namelijk wel werkelijk heel erg schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een prachtige LO! Erg mooie kleuren en erg mooie details! Gave herinnering is dit op deze manier! Ik heb zelf allebei (!) mijn overgrootmoeders gekend, maar ik weet eigenlijk niet of daar foto's van zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is gorgeous Jolanda!!! Love your sense of colour!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jolanda, ontroerend pagina! Ik bewonder uw grootmoeder. God hebbe haar gezondheid heeft voor vele jaren! Geluk voor u en uw gezin!

  BeantwoordenVerwijderen