dinsdag 6 april 2010

Kado voor Oma.Mijn moeder word op 9 mei 66 jaar.(dat is op moederdag)Mijn moeder en ik houden alle twee van korte uitstapjes,daarom geven wij haar een Efteling arrangement kado.We gaan met z'n 4e,mijn vader blijft thuis bij de hond en Nigel vind het wel lekker eens een beetje rust.....Dit is de uitnodiging die ik haar op 9 mei wil geven.
Ik heb gebruik gemaakt van een gate van Prima op een transparant als soort kaft.En van Webster pages papier (6x6 paperpad.)Omdat we maar 1 nachtje gaan heb ik er kaarten en postzegels bij gedaan van de sprookjesboom (dat is de achter kaft)die kan ze van te voren al op de post doen,anders ben je eerder thuis dan de kaarten...dit is natuurlijk als grap bedoeld...Ik vind het een leuk kado geworden,Het Efteling hotel is erg mooi!En dan ook een echte aanrader!!

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi, als het tripje achter de rug is heeft je moeder hieraan nog een mooie herinnering!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kado! Lijkt me fantastisch om zoiets met je dochter en kleinkinderen te doen, en zeker als het dan ook nog aangeboden wordt. En de prachtige uitnodiging blijft, ook als het feestje al weer over is. Erg mooi!
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat schitterend Jolanda, ik waan mijzelf in een sprookjesboek. Wat is dat hek een mooi detail. Jouw moeder zal dit een geweldige uitnodiging vinden!!!!!!! En wat zullen jullie samen hiervan genieten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen