donderdag 29 april 2010

Carnisse Vrienden....


Toen Don 3 was zijn we er mee begonnen om zo af en toe eens naar de Carnisse Grienden te gaan,Don noemde het gelijk al de Carnisse Vrienden...ik weet niet of hij toen ook een soort feest verwachtte met veel Vrienden en slingers enzo...maar dan zal het tegen gevallen zijn.Hij gaat wel nogsteeds graag (en wij ook)het is daar zo mooi en rustig.Er is ook zoveel moois te zien,zover je kan kijken alleen maar bomen (vooral knotwilgen)dat is zo mooi!!!We blijven wel Carnisse Vrienden zeggen,die houden we erin zeg maar;).
Ik heb papier van Websters pages gebruikt...tja...en mijn nieuwe Martha S takjes border pons..ik heb veel ponsen maar gebruik ze zelden...ik vergeet ze nl altijd.Ik heb deze op mijn tafel gezet zodat ik m elke keer zie en vind m hier leuk bij.En jaja,de rondjes om de foto is ook een pons...dusse...ik hoef me niet te schamen...ha!
Fijne koninginnedag allemaal!!!

8 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda!!

  Wat een mooie layout is het weer.
  En ik denk dat iedereen dat wel heeft hoor, dat je soms gewoon je ponsen vergeet, terwijl je daar mee de boel nog meer kan opleuken. En dan toch snel even voor het bloempje gaat die je toevallig al los bij de hand hebt.
  Maar dit is erg leuk geworden.

  Jij ook een fijne koninginnendag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe het daar ook heten mag, het lijkt me er erg mooi! En het uitstapje is weeral eens op een erg leuke manier "vereeuwigd! Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende layout! Echt eentje om in te lijsten:)

  Fijne Koninginnedag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige layout geworden!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is weer heel mooi geworden en ja vergeten dat overkomt mij ook wel eens hoor hihi.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda!!

  Ik zie je werk is altijd goed, ze zo veel interessante dingen. Dank u.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zucht...alweer zo'n prachtige LO! En ik heb erg moeten lachten om je verhaaltje erbij, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto van Don! En je hebt er een schitterende lay-out er omheen gemaakt! Geweldig hoe je altijd maar weer de stansjes van de Martha Stewart ponsen verwerkt. Er gaat niets boven de geweldige versprekingen van kinderen! Ondanks er geen vrienden en slingers waren, heeft Don wel vriendjes gemaakt met de Carnisse Grienden :)

  BeantwoordenVerwijderen